Tradiční pečení chleba vždy obsahovalo pouze ty nejjednodušší ingredience: mouku, vodu, sůl a droždí. Teprve později se objevilo mnoho verzí, které obohatily chuť. Naše verze zdravého domácího chleba obsahuje prosnou mouku, mleté ovesné vločky a mleté lněné semínko místo hladké mouky, těsto obsahuje himálajskou sůl, agávový sirup nahradil cukr a do vody jsme přidali rýžový prášek.
Recept obsahuje pouze ty nejlepší ingredience pro přípravu zdravého domácího chleba. Je připraven ze super jednoduchých surovin a podrobných pokynů, které vám ukážou, jak připravit skvělý veganský chléb! Chléb, který upečete, se rychle připravuje a vydrží čerstvý několik dní. Jelikož je zdravý a výživný, budete jej moci jíst úplně bez výčitek svědomí.
Není nic lepšího než teplý plátek čerstvého chleba namazaný s arašídovým máslem a čerstvým ovocem nahoře. Mmmmm