Suroviny:
- 1 hrnek mandlové mouky
- 1 lžíce kokosové mouky
- 2 lžíce lněné mouky
- 1 špetka himalájské soli
- 0,5 lžičky prášku do pečiva
- 2 lžíce kokosového cukru
- 0,25 lžičky stevie
- 2 velká vejce
- 0,5 hrnku plodu Goji, namočené v 0,25 hrnku vroucí vody
- 0,5 hrnku čokoládových kousků
Návod k přípravě:
- Ve velké míse smíchejte mandlovou mouku, kokosovou mouku, lněnou mouku, sůl a prášek do pečiva.
- Ručním mixérem rozmixujte kokosový cukr, stévii a vejce.
- Přidejte bobule goji a kousky čokolády
Nalijte směs do pekáče 8 x 8 o tloušťce asi pět centimetrů - Pečte 15 minut při 180 °
- Nakrájejte na kousky a podávejte