Jak připravit matcha latté?
Pokud usrkáváte šálek hořkého a bez chuti matcha čaje, ujistěte se, že nedržíte kvalitní matcha čaj v rukou, zřejmě váš hostitel uděl někde chybu. Správná příprava čaje a jeho kvalita jsou klíčem k prožití skutečné chuti matcha, která je díky vysokému obsahu chlorofylu a aminokyselin velmi jedinečná a bohatá a nakonec zanechává sladkou chuť v ústech.
K přípravo matcha potřebujeme bambusovou metličku, ale můžeme použít i jinou kuchyňskou metličku. Dejte asi 1 čajovou lžičku matcha do šálku a přidejte pár kapek studené vody. Pomocí bambusové metličky vytvořte hustou pastu, kterou poté zalijte 1 dcl horké vody. Voda musí být nutně někde mezi 60 – 70 ° C, jinak bude čaj hořký a zničíme účinné látky v čaji. Začneme napěňovat matchu metličkou, děláme rychlé a přímé pohyby ve tvaru písmene W. Můžete přidat své oblíbené mléko (můžete také přidat jakékoli rostlinné mléko: rýžové, sójové, mandlové, kokosové nebo ovesné) a lžičku agávového sirupu nebo medu.
Dopřejte si doma zelenou bombu pro zdraví a zahrňte do svého dne něco prospěšného pro vaše zdraví.
Produkty v košíku
Speciální nabídka pouze tady!
Přidejte k objednávce a ušetřete!
FatBurn Tea*
Přispívá k metabolismu tuků, odstraňuje přebytečnou tělesnou hmotnost a přirozeně potlačuje pocit hladu
IMUNUP*
Obsahuje 7 aminokyselin 11 vitamínů a 8 minerálů pro imunitní systém
Vitamín D3 v prášku*
Nejvíce biologicky dostupný forma vitamínu d3 prášek