Jarní salát
Suroviny
Zálivka
3 lžíce olivového oleje
3 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
1 čajová lžička agávového sirupu
1 stroužek nasekaného česneku
1 lžíce jemně nasekané čerstvé bazalky
Sůl a pepř podle chuti
Salát
2 hrnky vody
1 hrnek quinoi
½ čajové lžičky soli
2 čajové lžičky olivového oleje
1 svazek chřestu, asi 15 chřestů (nakrájených na kousky)
1 lžíce čerstvé citronové šťávy
1 hrnek mraženého hrášku
1 avokádo, nakrájené na kousky
Sůl a čerstvě mletý černý pepř, podle chuti
1/4 hrnku nakrájené bazalky
Návod k přípravě:
1. Dobře promíchejte přísady na zálivku
2. Do pánve přidejte quinou a osolenou vodu a na středním ohni přiveďte k varu. Vařte asi po dobu 5 minut, poté snižte teplotu a vařte dalších asi 15 minut dokud se voda neodpaří. Odstraňte z ohně.
3. Zatímco se quinoa vaří, připravte si chřest. Ve velké pánvi na středním ohni ohřejte olivový olej. Přidejte chřest a čerstvou citronovou šťávu. Vařte asi 5 minut, poté přidejte hrášek a vařte asi 2 minuty.
4. Ve velké misce smíchejte quinou, chřest s hráškem a avokádem. Nalijte zálivku a dobře promíchejte. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidejte čerstvou bazalku a podávejte.
Produkty v košíku
Speciální nabídka pouze tady!
Přidejte k objednávce a ušetřete!
FatBurn Tea*
Přispívá k metabolismu tuků, odstraňuje přebytečnou tělesnou hmotnost a přirozeně potlačuje pocit hladu
IMUNUP*
Obsahuje 7 aminokyselin 11 vitamínů a 8 minerálů pro imunitní systém
Vitamín D3 v prášku*
Nejvíce biologicky dostupný forma vitamínu d3 prášek